GRATIS VERZENDING

0

Je winkelmandje is helaas nog leeg

Rollen maar!

3 minuten lezen

Rollen maar!

SKINTASTIC

Er zijn veel dingen belangrijk voor een vrouw. Maar een jonge, frisse en stralende huid staat hoog op het lijstje! Wanneer jouw gezicht straalt voel je je zelfverzekerd. Daarom willen wij jou dé nummer 1 tip geven wat betreft huidverjonging en ontspanning! 

 

Je herkent dit vast wel....

Een puffy gezicht, of wallen onder je ogen. Je huid is al in tijden niet zo zacht geweest helaas. Je mist je strakke huid en je dure serums of crèmes doen niet wat ze beloven....

 

Een oud beauty ritueel herleefd 

Het is tijd om een van China's oudste schoonheidsgeheimen te ontdekken. Get in shape - daar bedoelen we jouw gezicht mee! De edelsteen gezichtrollers zijn een echte must-have voor jouw kostbare huid. 

 

Ontspan en geniet

Elke dag gebruiken we onze gezichtsspieren. Je gezicht krijgt bijna nooit de rust die het verdient. Ook als je stres hebt zijn je spieren erg gespannen. In deze gevallen kan het heerlijk zijn om door middel van een gezichtsmassage de spieren te laten ontspannen. Hierdoor voorkom je dat de spanning in de spieren op ten duur rimpels zal vormen. 

Kortom, een gezichtsmassage is niet alleen relaxt voor je geest, maar gaat ook preventief rimpels en fijne lijntjes tegen. De natuurlijke koelte van de steen kalmeert de huid en stimuleert de bloedcirculatie. De koelte reduceert zwellingen (wallen) onder het oog en helpt de teint te egaliseren. Ook laten de rollers huidverzorgingsproducten beter opnemen in de huid waardoor de werking van deze ook toeneemt. 

 

Er zijn vele voordelen van gezichtsmassage

De huid krijgt een jonge frisse uitstraling. De roller heeft een stimulerende werking op het collageen gehalte van de huid. Collageen is belangrijk voor het herstellen en vernieuwen van je huidcellen. Het is onmisbaar als je wilt werken aan huidverjonging. 

 

De kracht van edelstenen

Alle gezichtsrollers zijn ontworpen met verschillende soorten edelstenen. Kies er een die je mooi vind of een met een bijzondere werking voor jou! 

  

De belangrijkste voordelen samengevat

  • Verminderd wallen en zwellingen in het gezicht
  • Geeft de huid een egale tint
  • Laat huidverzorgingsproducten beter opnemen in de huid
  • Rimpels en poriën verminderen
  • Geeft de huid een jonge frisse uitstraling
  • Stimuleert de collageen productie
  • Elimineert negatieve energie en herstelt de emotionele balans
  • Afvalstoffen worden uit de huid gefilterd

 

Hoe gebruik je een gezichtsroller

Maak voor gebruik de gezichtsroller en je gezicht goed schoon. Je wilt natuurlijk fris te werk gaan en geen bacteriën achterlaten. Deze zorgen namelijk juist voor onzuiverheden. Maak de gezichtsroller bijvoorbeeld schoon met een reinigingsdoekje of warm water.

 

 Stap 1 - kaaklijn en wangen

Voor de kaaklijn rol je met de grote roller rol je vanaf je kin over je kaaklijn naar je oorlel omhoog. Ga van onderen langzaam naar boven en rol altijd van binnen naar buiten. Wil je over je wangen rollen. Rol dan van je neus naar je jukbeenderen naar je oor toe.
_

Stap 2 – ogen en wenkbrauwen
Met de kleine roller begin je bij je traanbuis en rol je richting je oor. Weer van binnen naar buiten dus. Rol eerst onder je ogen, maar rol ook voorzichtig over je oogleden heen en het stukje daarboven, tot aan je wenkbrauwen. 
_
Stap 3 – voorhoofd
Nu gaan we verder naar boven, maar nu pak je weer de grote roller. Begin in het midden van je voorhoofd en rol richting je haargrens.


    JOIN NaAVA COSMETICS