GRATIS VERZENDING

0

Je winkelmandje is helaas nog leeg

Ongelofelijk sexy met veel volume

2 minuten lezen

Ongelofelijk sexy met veel volume

Ongelofelijk sexy met veel volume 

Je kent het gevoel wel. Je komt van de kapper en het voelt alsof de straat jouw catwalk is. Je hebt een mooie slag in je haar, de puntjes afgewerkt en een sexy volume. Een klassieke look die bij elke vrouw geweldig staat. 

 

Thuis creëren toch wel lastig.....

Helaas is het zo dat wanneer je dit thuis zelf probeert het niet zo mooi lukt als bij de kapper. Luxure heeft goed nieuws voor alle vrouwen die deze look gewoon zelf zonder al te veel moeite willen creëren. Met onze Comby Dryer en Styler is dit voortaan voor jou namelijk piece of cake. 

 

Een bombshell look, makkelijk en snel 

Vind jij het ook zo heerlijk als je haar net zoveel volume heeft als een Victora Secret model? Het haar prachtig in model geföhnd met een glanzende golvende slag. Zo kan jij altijd met een speelse vlotte look de deur uit. 

 

Creëer deze look met een föhnborstel 

Wie wil er nou niet elke dag mooi gestyled haar? Daarom is extra fijn dat je deze look nu zo gemakkelijk thuis kunt creëren. Het enige wat je nodig hebt is de Comby Dryer en Styler. Dit is een föhn borstel die jouw natte haar binnen een korte tijd omtoverd tot jouw droomkapsel. Een paar keer oefenen en ook jij hebt het zo in de vingers.


Op naar het perfecte blow-out stappenplan

Nu is het tijd om deze klassieke look zelf te maken. Met de föhnborstel in je hand en deze tips creëer je moeiteloos deze prachtige look.

 

Stap 1 
Maak je haar je haar handdoekdroog en breng een heat protecting spray en anti-klit aan. Kam het haar vervolgens door.
_
Stap 2
Zet de Dryer en Styler in bij de haarwortel en borstel langzaam naar de punten. Voor optimaal gemak kan je het haar verdelen en deze plukken een voor een afwerken. Voor extra volume kan je de föhnborstel 2 tot 3 seconden dicht bij de wortels vasthouden. 
_
Stap 3
Om de punten in te krullen, plaats je de föhnborstel onderin en draai je de haarpunten in de borstel voor 2 á 3 seconden. 
_
Stap 4
Voor een steile look is vanaf de haarwortel langzaam draaien en naar beneden bewegen van de föhnborstel voldoende.

 

All day glamour day

Nu ben je klaar om glamorous de dag door te brengen! We hebben nog 1 tip voor je..... Heb je last van pluizig haar? Kam je haar dan met onze Satin Breeze Borstel. 

Heb nooit meer een bad hair day maar instant glans, gladheid en handelbaar haar vanaf de eerste borstelbeweging. Ook  laat de ionische werking dode, gespleten haarpunten stralen. Ontworpen voor vrouwen die er altijd op hun best uit willen zien.


JOIN NAVA COSMETICS